Voorleespapa’s in het eerste leerjaar!

‘De koning die in de klas komt voorlezen, het is een bijzonder moment in de basisschool’, zo schrijft De Standaard op 20/11/17. Maar ook onze eersteklassers in De Rank beleefden dinsdag de instap van de voorleesweek op een wel zeer markante manier! Aangezien de campagne dit jaar de voorleespapa’s centraal zet, gingen onze studenten op zoek naar een heel speciale voorleespapa. En of ze die gevonden hadden?  Als eerste in de rij verscheen de ‘stoere papa met zonnebril’ waardoor enkele kinderhartjes meteen wat sneller gingen slaan… De tweede papa was de ‘gekke papa’ … En wat had die nu op z’n hoofd?! Een propeller? Dan was het tijd om een ‘serieuze papa met leesbrilletje op de neus’ op de vertelstoel te laten plaats nemen. En last but not least kwam er een hele doodgewone ‘knuffelpapa’  een knuffelverhaaltje voorlezen…       Of de kinderen deze unieke manier van voorlezen konden smaken? Kijk maar eens naar de unieke beelden hieronder…