Lezing : agressief gedrag bij jonge kinderen

Agressief gedrag bij jonge kinderen – Binu Singh

Lezing georganiseerd door Vrije Basisschool De Rank ism de Ouderraad

 

Jonge kinderen die anderen pijn doen, speelgoed stuk maken, brutaal reageren, schoppen, bijten, slaan… af en toe worden we allemaal wel eens geconfronteerd met kinderen die agressief gedrag stellen. Ouders en leerkrachten maken zich in dat geval terecht zorgen. Niet alleen voor de ouders van het kind dat agressief gedrag stelt, maar ook voor de ouders van het slachtoffer is dit allerminst gemakkelijk. Beide partijen zitten met vragen en zoeken naar oplossingen.

Interesse om meer te weten te komen over dit onderwerp?

Schrijf dan in voor de infoavond rond agressief gedrag bij jonge kinderen, gebracht door dr. Binu Singh. Zij is kinder- en jeugdpsychiater en psychotherapeut. Haar focus ligt op ontwikkelings- en opvoedingsproblemen bij jonge kinderen tussen 0 en 6 jaar. Zij is tevens verantwoordelijk voor het zorgprogramma jonge kind binnen UPC KULeuven. Zij is met andere woorden de uitgelezen persoon om ons hierover knowhow bij te brengen. 

De lezing vindt plaats op maandag 20/11 om 19u45 in VBS De Rank, Aarschotsesteenweg 172, 3111 Wezemaal. Vooraf inschrijven is wenselijk, maar niet verplicht via info@derank.be of 016/58.20.68. De inkom is gratis. Een vrije bijdrage is welkom en wordt geschonken aan het preventief project voor kinderen van 0-6 jaar kleine K.